8 Gün - 7 Gece
Nisan - Ekim 2020
Her Cumartesi, 1 haftalık turlar
Kişi Başı: 320 Euro'dan başlayan fiyatlar ile
Ayrıntılı bilgi için:
Fethiye – Marmaris – Fethiye Mavi Tur
Ege’nin renkleri arasında zevkli, keyifli bir seyir. Aganta Burina Burinata…
1. Gün : Saat 15:00 ‘te teknede buluşulup tur programı ile ilgili bilgilendirme sonrası serbest zamanınız olacaktır. Akşam yemeği ve geceleme Fethiye Limanındadır.
2.Gün : Muhteşem güzellikleri ile Göcek körfezi ilk güzergahımız olacaktır. Akşam yemeği ve geceleme Ağa Limanı koyundadır.
3.Gün : Kahvaltıdan önce Ekincik koyuna geçilir ve Dalyan nehrinin girişinde demir atılır. Burada opsiyonel olarak Dalyan turu ve çamur banyosu yapabilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme Ekincik koyundadır.
4.Gün : Marmaris ‘e giderken önce Turunç körfezinde yüzme molası için duracağız, sonra Cennet adasında öğle yemeği ve yüzme molası vereceğiz. Daha sonra Marmaris’te geçirmek için serbest zamanınız olacak. Burada eski kent merkezini, kaleyi, mağazaları gezebilirsiniz. Geceleme Marmaris’te veya çok yakınında olacaktır.
5. Gün : Bugün ilk durağımız Tersane adası olacak. Tarihi Bizans dönemine kadar uzanan adada geçireceğimiz rahatlatıcı zamandan sonra akşam yemeği ve geceleme için Manastır koyuna gidilir.
6. Gün : Bugün Göcek körfezinin doğal güzelliklerinin büyüsüne kapılacaksınız. Kuyruk Burnu, Bedri Rahmi koyu veya Sarsala koyunda yüzme ve dalış için bol zamanınız olacak. Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve geceleme bu koylardan birilerinde yapılacaktır.
7. Gün : Göcek körfezindeki koylarda geçireceğimiz günün sonunda geceleme için Fethiye’ye Limanına gideceğiz. Burada tarihi Likya kaya mezarlarını,Helenistik dönemden antik tiyatroyu ve eski çarşıyı gezebilirsiniz.
8. Gün : Kahvaltıdan sonra saat 09:00 ‘da geride unutulmaz bir tatil bırakarak, tekneden ayrılabilirsiniz.
Tarihler
- Sezon: Nisan, Mayıs ve Ekim (Her Cumartesi)
- Sezon: Haziran ve Eylül (Her Cumartesi)
- Sezon: Temmuz (Her Cumartesi)
- Sezon: Ağustos (Her Cumartesi)
Buluşma Yer ve Zamanı
Buluşma yeri Fethiye. Tam adres size ayrıca bildirilecektir.
Ne lazım?
Bir haftalık gulet gezisi için altın kural küçük bir çantanızın olması. Gündüz ve gece teknede giymek için bir iki t-shirt ve şort, yürüyüşlerimiz için sandalet ya da ayakkabı (teknede yalın ayak olacağız ama isterseniz altı temiz terlik de alabilirsiniz), akşam serin olmasına karşın bir sweatshirt ya da hırka, kişisel bakım için ihtiyaç duyduğunuz eşyalar ve bir havlu.
Ücret ve Ödeme
Tur ücretleri aşağıdaki gibidir. Tarihleri program altında görebilirsiniz.
Tarihler
- Sezon: Nisan, Mayıs ve Ekim (Her Cumartesi)
- Sezon: Haziran ve Eylül (Her Cumartesi)
- Sezon: Temmuz (Her Cumartesi)
- Sezon: Ağustos (Her Cumartesi)
- Sezon: kabinde iki kişi paylaştığında kişi başı 320 Euro.
Tek kişi fiyatı 510 Euro - Sezon: kabinde iki kişi paylaştığında kişi başı 450 Euro.
Tek kişi fiyatı 720 Euro - Sezon: kabinde iki kişi paylaştığında kişi başı 500 Euro.
Tek kişi fiyatı 800 Euro - Sezon: kabinde iki kişi paylaştığında kişi başı 550 Euro.
Tek kişi fiyatı 880 Euro
Ödeme şekli:
Kayıt esnasında %30 ödeme alınır. kalanı da tur’dan 1 ay önce alınır.
Ya da Bonus ve Finansbank kredi kartları ile tur kayıt esnasında 3 taksit şeklinde de ödeyebilirsiniz. Kredi kartına taksit farkı 45 TL
Ne dahil?
- 7 Kahvaltı,6 öğlen yemeği,7 akşam yemeği
- Öğlen ve akşam yemeği esnasında alkolsüz içecekler
- Kek bisküvi sigara böreği eşiliğinde 5 çayı (hergün)
- 7 gece en suite kabinde geceleme
- Kano,şinorkel,palet,gözlük ekipmanları
- Liman vergileri
- Kaptan,aşçı ve gemici
- Profesyonel kokartlı rehber
Ne dahil değil?
-
- Kişisel harcamalar
- Açıkça dahil olanlar kısmında belirtilmemiş tüm içecekler
- Müze,ören yeri ve ulusal parklar giriş ücretleri
- Tekne mürettebat bahşişleri (tavsiye edilen bahşiş bütün tur için kişi başı 20 Euro)
TEKNEYE KENDİ ALKOLLÜ İÇECEĞİNİZİ GETİREBİLİR, TEKNE BUZDOLABINDA İSMİNİZİ ÜSTÜNE YAZARAK MUHAFAZA EDEBİLİRSİNİZ
Guletimizi teknik özellikleri
-
- Guletimiz 24 metre uzunluk 6.5 metre genişliğe sahiptir, güvertesinde geniş güneşlenme ve açık kapalı dinlenme alanları mevcuttur.
- Teknemiz 1 master ve 7 double yataklardan oluşan toplamda 8 adet kabine sahiptir.tüm kabinlerimizde banyo ve tuvalet mevcuttur.
- Tüm kabinlerimiz klimasızdır.
- Teknemizde yer alan diğer aletler buz makinesi,yolcularımızın kullanımına açık buz dolapları.
- Yolcularımızın keyifli zaman geçirmesi için kağıt oyunları teknemizde mevcuttur.
Bu tur ile ilgili sizi bilgilendirelim.
Turlarımız hakkında güncel bilgi için aşağıdaki formu doldurun, size ulaşalım.